NL | FR

Mobivet is de meest gesofisticeerde webtoepassing voor dierenartsen, thans beschikbaar in Vlaanderen. Al jarenlang werkt onze firma dagelijks aan de verbetering en vernieuwing van software voor dierenartsen. Continuïteit, stabiliteit en een kwalitatieve dienstverlening zijn onze troeven.
Uw gegevens worden door ons gehost op onze eigen servers in 2 beveiligde en onafhankelijke hoogwaardige datacenters met een autonoom transportnetwerk! Elk datacenter beschikt over dubbele stroomtoevoer en dieselgeneratoren. Ze zijn uitgerust met airco en beantwoorden aan de hoogste eisen qua brandbeveiliging. Elke nacht om 03u worden van alle gegevens backups gemaakt, die gedurende 48uur bijgehouden worden. De volgende backups overschrijven de vorige. Bovendien wordt om de 14dagen van alle gegevens een extra backup gemaakt die gedurende een jaar wordt bijgehouden. Uw gegevens zijn veilig in handen van bekwame en ervaren medewerkers!

Mobivet is een webtoepassing, dit betekent dat u niets hoeft te installeren. Het volstaat te beschikken over een computer met internetaansluiting. Het maakt daarbij niet uit of het een Windows PC of Apple computer is. Mobivet kan gebruikt worden op eender welk toestel dat is aangesloten op internet, zelfs een tablet of smartphone!

Mobivet Mobile is een gratis app die u de mogelijkheid biedt om uw klantenbestand integraal te downloaden naar tablet of smartphone, zodat u uw volledig klantenbestand altijd bij de hand hebt, ook wanneer u op dat moment geen internet verbinding hebt! Wij hebben vooruitstrevende technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om offline –zonder internet verbinding– nieuwe patienten aan te maken, consultaties in te geven). Zelfs wanneer in uw praktijk meerdere dierenartsen aan het werk zijn. Bij uw thuiskomst kan u uw gegevens gewoon naar Mobivet uploaden. Indien u op uw smartphone of tablet beschikt over een 3G internet abonnement, dan kan u Mobivet Mobile ook in de online modus gebruiken. Mobivet Mobile is een gratis app die u zonder meerkost aangeboden wordt op smartphones en tablets die  het besturingssysteem “Android” draaien (Google)

Met een APP werk je gewoonweg veel sneller!
In de online modus werkt Mobivet Mobile ongeveer 5x sneller dan wanneer u Mobivet als website zou raadplegen. In de offline modus kan u zelfs 10x sneller gegevens raadplegen en opslaan dan wanneer u verbonden zou zijn met internet. Bovendien hebt u uw ganse klantenbestand beschikbaar op uw gsm of tablet, zèlfs als u niet verbonden bent met het internet!!